Ook in de wijk Nesselande is buurtpreventie vitaal om de wijk veilig en op orde te houden. De moderne techniek helpt ons daarbij. SAAR staat voor Signaleer > Alarmeer > App > Reageer. In Nesselande maken we van deze veel gebruikte buurtpreventie methode gebruik om Nesselande veilig te houden.

Situaties

Bij verdachte situaties of noodgevallen SIGNALEREN we; We ALARMEREN de politie via 112 (bij geen spoed 0900-8844); We APPEN de Buurtpreventie (Telegram) groep waar we lid van zijn; Het buurtpreventieteam en de groep kijkt wie er in de omgeving zijn en direct kunnen helpen. We REAGEREN en denken aan onze eigen veiligheid.

Samen houden we Nesselande ook in 2018 veilig!

Nog niet aangemeld voor de Buurtpreventie Nesselande App? Doe dit direct zodat je de App bij de hand hebt als er een verdachte situatie of noodgeval is!

Meld je nu aan: http://www.buurtpreventienesselande.nl/aanmelden/Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelNieuwjaarsvegen010 1 januari 2018! #oudennieuw #vuurwerk
Volgend artikelZaterdag 6 januari 2018 15 uur: nieuwjaarswedstrijd VV Groeneweg, Zevenhuizen

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.