IMG_6914-300x200

Op vrijdag 22 april 2016 is het Integraal Kindcentrum Samen Uniek geopend. Dit betreft een samenwerkingsverband tussen Kinderopvang BijDeHand en Het Spectrum.

samen-uniek-300x129

Samenwerking vanuit één visie

Onderwijs en opvang werken intensief samen vanuit één pedagogische visie. Vanaf de inschrijving bij de zwangerschap tot aan de middelbare school verzekerd van een kwalitatief aanbod van opvang en onderwijs. Gedurende de hele dag en ook tijdens de vakanties. Een veilige plek voor uw kind waarin hij of zij de kans krijgt zijn/haar talenten te ontwikkelen en te ontplooien.
School en kinderopvang gaan hierin hand in hand samen.
Dat maakt ons Samen Uniek!

 

Via: http://www.hetspectrum-nesselande.nl/2016/04/opening-kindcentrum-samen-uniek/Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel‘PRJCT 7 waterski en beachclub Kosboulevard Nesselande, medio mei 2016 open’
Volgend artikelStrandwacht strand Nesselande weer actief + strandregels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.