HomeActiviteiten Nieuws NesselandeSinterdrive: 4 of 5 december een Sint aan uw deur in Nesselande

Sinterdrive: 4 of 5 december een Sint aan uw deur in Nesselande

Sint Nesselande nieuws

Gezien de vele positieve reacties van de huisbezoekjes van 2021 (coronatijd) gaan we dit jaar weer rijden met de Sinterdrive. Aldus de Sint. 

Hoe werkt dat?

De Sinterklaasdrive komt in het afgesproken tijdvak voor de deur en de roetveegpieten halen de kinderen op om op bezoek te gaan bij Sinterklaas. Vervolgens gaat de loopplank aan de zijkant van de bus open en daar zit Sinterklaas in zijn zetel. De kinderen nemen plaats in de bus, uiteraard houden we er rekening mee dat als uw kind niet durft dan op schoot bij een volwassenen kan zitten. In de bus zijn voldoende zitplaatsen voor de kinderen wel of niet op schoot van een volwassenen.
Wat vragen wij aan u?
De volwassenen mailen ons de gegevens van de kinderen en de highlights. Denk aan sport, vakantie, school, wat de hobby’s zijn, huisdieren en nog veel meer waarvan u denkt dat leuk is om door Sinterklaas verteld te worden. Sinterklaas heeft ruime tijd van te voren die informatie nodig om er een mooi verhaal van te maken. Optioneel kunt u daar ook in vermelden waar Sinterklaas en de roetveegpieten de cadeaus hebben neergezet.

Wat krijgt u?

Voor €100,- incl. €5,- boekingskosten boekt u een tijdvak van een half uur waarin Sinterklaas met zijn roetveegpieten voor komt rijden. Sinterklaas en zijn pieten zijn ongeveer 20 minuten de kinderen (maximaal 4 kinderen) aan het entertainen. Na afloop is er voor ieder kind een goodiebag met snoepgoed. Uiteraard alles via de meest recente richtlijnen volgens het RIVM.
Wanneer rijdt de Sinterdrive?
03 december van 12.00 tot 20.00u €100,- per tijdvak
04 december van 12.00 tot 18.00u €100,- per tijdvak
Hoe kan ik de Sinterdrive boeken?
Voor boekingen, andere vragen of opmerkingen kunt u mailen naar sinterdriveby@gmail.com of gebruik maken van messenger.
Let op! Wij rijden alleen in de omgeving Nieuwerkerk aan den IJssel en Nesselande.
Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular