Het snelgroeiend portal Nesselande.INFO – met gemiddeld 3000 bezoekers per dag – werkt samen met de snelgroeiende Facebook-groep genaamd ‘Je Bent Nesselander Als’.

Het doel is ongekleurde nieuwsgaring te verzorgen door en voor Nesselanders weg van politieke-framing of andere gekleurde belangen. Het voordeel van een (besloten of publieke) Facebook-groep is het beheer en de inzicht in de actieve community. Ook wordt het zogenoemde algoritme beter omzeild, waardoor het bereik van de posts en berichten groter en effectiever is.

Over Nesselande.INFO

De portal Nesselande.INFO (ooit begonnen in 2005 als Nesselande.NET) is tevens bereikbaar onder Rotterdam-Nesselande.nl en kent inmiddels meer dan 3000 bezoekers per dag. De goed vindbare nieuwssite vormt de nieuwsbron voor veel lokale – en ook nationale – media-uitingen. Zo worden de populaire polls door het AD.nl overgenomen en gebruikt bij relevante discussies over het nog mooier maken van de wijk Nesselande. Berichten zijn regelmatig op In de buurt-sites als ook Nextdoor te vinden.

Tevens kent Nesselande.INFO een actieve twitter-account @Nesselande met ruim 1200 volgers. Bovendien kent Nesselande.INFO ook sinds 2005 een periodieke nieuwsbrief.

Over beheerde Facebook-groep Je bent Nesselander als..

De beheerde Facebook-groep Je Bent Nesselander als.. is als hobby begonnen en in korte tijd uitgegroeid tot een beheerde Facebook-groep met nieuws voor en door Nesselanders. Deze gecontroleerde groep wil wegblijven van advertentie in de timeline en biedt vooral buurtnieuws en wijkbeleving.

In een Facebookgroep bevinden zich gelijkgestemden en is de commitment veel hoger dan bij een Facebookpagina. Hierdoor maak je gemakkelijk een connectie en ontdek je antwoorden op je eigen vragen over je klanten. Op deze manier leer je hen begrijpen en kun je vervolgens ook inspelen op hun behoeften.

Het is het ‘zusje’ van de buren @jebentnieuwerkerker.nl, een populaire nieuws- en mediawebsite, Facebook-groep en meer gekoppelde sociale media.

 

Aangezien Nesselanders op school zitten in Nieuwerkerk a/d Ijssel, er ook deels sport, shopt, eet, drinkt en uitgaat, is de link tussen het nieuws uit Nesselande – geklemd tussen de gemeente Zuidplas – en Nieuwerkerk aan den IJssel een relevante verbinding.

Het engagement van een Facebookgroep is vele malen hoger. Daarnaast bestaat jouw community uit mensen die jouw onderwerp zo leuk vinden dat ze daar alles over willen weten en delen met elkaar.

 

 

 

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelWelke winkels zijn nog open in Rotterdam(-Nesselande) tijdens de lockdown?
Volgend artikelFietsdocent gezocht in Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.