HomeActiviteiten Nieuws NesselandeSpeeltoestellen Nesselande en Zevenkamp opgeknapt (denk mee)

Speeltoestellen Nesselande en Zevenkamp opgeknapt (denk mee)

Speeltoestellen Nesselande nieuws Zevenkamp
Speeltoestellen Nesselande nieuws Zevenkamp

Net als in Nesselande worden diverse speeltoestellen in Zevenkamp opgeknapt. Klimrekken krijgen een likje verf, tafels worden gemaakt en ontroest, houten toestellen worden nagekeken of ander ontwerp.

Look

Veel speelplekken in de buurt worden aangepakt en krijgen een andere ‘look’. Heeft u wensen of hebben uw kinderen leuke ideeën voor deze locaties? Laat het de gemeente Rotterdam weten! De gemeente is woensdag 14 september op de speelplekken aan de Kornet en de Teddy Cottonstraat om suggesties te verzamelen.

In Zevenkamp krijgen speelplekken aan de Kornet, Charlie Shaverslaan, Teddy Cottonstraat, Ben Websterstraat en Duke Ellingtonstraat een opknapbeurt. Zijn er bepaalde ideeën over of zijn er suggesties? Geef die aan ons door.

 

Kunt u niet 14 september 2022?

Dan kunt u zonder afspraak langskomen in de wijkhub aan het Ambachtsplein 85, op vrijdag van 10:00 uur tot 12:00 uur.  Of stuur een e-mail en geef bij ‘onderwerp’ aan om welke speelplek het gaat. Ook via Mijn Rotterdam kunt u meepraten. Klik bij projecten op de speelplek en geef uw mening. Hier is wel een account voor nodig, dit kunt u aanmaken met een mailadres of DigiD. 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden