HomeNesselande INFO nieuwsTentoonstelling Opzoomer mini-keetjes

Tentoonstelling Opzoomer mini-keetjes

De Opzoomerkeetjes, wie kent ze niet! Gangmakers in de Rotterdamse wijken hebben de keet vast een keer in hun straat gehad. Een dinerkeet voor een gezellige burenmaaltijd, een terraskeet voor een kleedjesmarkt of toch maar een kluskeet voor een schoonmaakactie in de straat.

Kinderen, neem je ouders mee en kom puzzelen

Tot 30 mei 2022 zijn de keetjes in miniformaat te bezichtigen. De mini keetjes zijn te bezichtigen in het huis van de Wijk in Ommoord (voormalige molshoop).  Aan de hand van een aantal vragen moeten de kinderen de minikeetjes volledig van binnen en buiten bekijken. Doe het licht aan in de mini-keetjes en onthoud goed welke bijzondere details je ziet. Beantwoord dan de vragen uit de puzzelwedstrijd en ga op zoek naar de voorwerpen.

Het ingevulde formulier stop je dan in de oplossingendoos. Heb je niet gewonnen? Geen nood! Voor iedereen is er een prijsje.

Iedereen jong en oud is van harte welkom op de ondestaande openingsdagen en tijdstippen bij het huis in de wijk in Ommoord. de keetjes zijn nog tot 30 mei 2022 te bezichtigen.

Huis van de Wijk Ommoord (Voormalige molshoop) achter W.C. Hesseplaats. 
Sigrid Udsetweg 300 elke

  • dinsdag van 14:00 tot 17:00 uur
  • woensdag van 14:00 tot 17:00 uur
  • donderdag van 14:00 tot 17:00 uur

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met social beheerder Ronald de Koning: 06-51137742

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular