HomeActiviteiten Nieuws Nesselande#TK23 22 november verkiezing Tweede Kamer: 6000 medewerkers gezocht (MET vergoeding)!

#TK23 22 november verkiezing Tweede Kamer: 6000 medewerkers gezocht (MET vergoeding)!

Afbeelding

Op 22 november is de verkiezing van de Tweede Kamer. Ook in Nesselande kan weer gestemd worden op de diverse locaties, zoals bij het Maltaplein en de metro. De gemeente zoekt medewerkers! 

In Rotterdam zijn die dag bijna 380 stembureaus open. Een dag later tellen we alle stemmen. We zoeken ruim 6.000 mensen die willen meewerken! Meld je aan via mijnstembureau.nl

 

Algemene informatie en voorwaarden

Op woensdag 22 november 2023 vindt de Tweede Kamerverkiezing plaats. De dag erna tellen we alle stemmen in Ahoy (centrale stemopneming). We hebben ook nu weer duizenden vrijwilligers nodig. Help je mee?

Via deze site kun je je aanmelden voor een functie op het stembureau of bij de centrale stemopneming. Op die website vind je meer over de functies, de shifttijden en de vergoedingen.

Heb je een vraag? Kijk onder Veelgestelde vragen of je vraag erbij staat, of neem contact op met Team Verkiezingen via 010 – 267 3070 of verkiezingen@rotterdam.nl

Algemene voorwaarden bij deelname

  • Door akkoord te gaan, verbind je je aan de verkiezingsorganisatie en zeg je jouw volledige inzet toe gedurende je hele shift. Dan ontvang je je volledige vergoeding. Deze vergoeding wordt meegerekend bij de inkomstenbelasting als inkomsten uit overig werk.
  • Ambtenaren krijgen niet apart betaald voor hun inzet. Zij ontvangen wel de maaltijdvergoeding.
  • De gemeente Rotterdam gebruikt de opgegeven persoonsgegevens uitsluitend voor de verkiezingen en eventueel voor opgave aan de Belastingdienst, indien er sprake is van een vergoeding.
  • Je kunt gebruik maken van het recht om je gegevens in te zien, te wijzigen of te laten verwijderen.
  • De gemeente Rotterdam publiceert, zoals de Kieswet voorschrijft, de processen-verbaal van elke verkiezing op de website www.rotterdam.nl/verkiezingen. De namen van de stembureauleden zijn op het proces-verbaal zichtbaar, maar met het oog op de privacyregels maakt de gemeente de handtekeningen van stembureauleden onherkenbaar.
  • Door akkoord te gaan, verklaar je dat je geen kandidaat bent voor deze verkiezing.
Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular