[VIDEO] Toelichting omleidingsroute Brandingdijk > Boulevard Nesselande tot 5 juli

2494

Vanaf 7 juni 2022 is het omrijden op en rondom de Brandingdijk in Rotterdam-Nesselande. Dit vanwege de herinrichting van de Brandingdijk en de boulevard van Nesselande.

Langs de Siciliëboulevard en het westelijk deel van de Brandingdijk ligt al vanaf 2006 een bouwweg. Omdat de nieuwbouw in deze omgeving is opgeleverd, gaan we de buitenruimte definitief aanleggen.

De werkzaamheden starten juni 2022 en duren ongeveer anderhalf jaar. De inrichtingsplannen voor de Siciliëboulevard en Brandingdijk-West waren al in 2006 en 2014 vastgesteld. Omdat dit ontwerp in 2019 verouderd was besloot de gemeente Rotterdam, op verzoek van het wijkcomité, het ontwerp aan te passen.

 

 

In de eerste fase werken we op de hoofdrijbaan van de Brandingdijk-west tussen de rotonde Laan van Avant-Garde tot en met de verkeerslus bij het Rietveldpark. Deze fase start op dinsdag 7 juni en duurt 5-6 weken. Daarna gaan we verder met de volgende fase.

Vorig artikelRecreatief varen Nesselande: watergangen zijn verdiept
Volgend artikelI Love Urban organiseert voor het eerst outdoor music festival @Nesselande met super line-up #kortingscode

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.