Tot en met 2 juli 2017 weer De Parade Museumpark, Rotterdam

Een opwarmer voor CuliNESSE 2017 is De Parade. Deze trekt weer door Nederland met maar liefst zestig theater-, dans- en muziekvoorstellingen. Traditiegetrouw start het festival in Rotterdam op Museumpark. U bent van 23 juni t/m 2 juli van harte welkom in het Museumpark.

Het merendeel van de voorstellingen is speciaal voor het festival gemaakt en alleen op de Parade te zien. Gemiddeld duurt een voorstelling zo’n dertig minuten. Hierdoor kun je als bezoeker twee tot vier voorstellingen op een avond zien.

Gevarieerd aanbod

Ook deze 27e editie kent weer een gevarieerd theateraanbod. Van Franse chansons door Ellen ten Damme tot Nederlandse meezingers van Johnny Hoes, Louis Prima en sterren van weleer. Liefhebbers van dans kunnen bij Conny Jansen Danst en Dansateliers terecht. Jan Rot en Edda Barends brengen een eigen uitvoering van het stuk van Joop Admiraal over zijn demente moeder.

Bijzonder voor de Parade is de voorstelling de Deugd van Tegenwoordig door het theatergezelschap ‘Vloeken in de Kerk’. Het optreden is niet op het festivalterrein. Om deze minikerkdienst voor ongelovige Thomassen extra sfeer te geven, brengt een Engelse dubbeldekker de bezoeker naar de Waalse Kerk waar de opvoering plaatsvindt.

De programmering van de Parade wisselt na een week en biedt zo een ruime keus in optredens.

Via Rotterdam.nl 


Dit artikel heeft 498 views

Over Redactie 2299 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.