Een opwarmer voor CuliNESSE 2017 is De Parade. Deze trekt weer door Nederland met maar liefst zestig theater-, dans- en muziekvoorstellingen. Traditiegetrouw start het festival in Rotterdam op Museumpark. U bent van 23 juni t/m 2 juli van harte welkom in het Museumpark.

Het merendeel van de voorstellingen is speciaal voor het festival gemaakt en alleen op de Parade te zien. Gemiddeld duurt een voorstelling zo’n dertig minuten. Hierdoor kun je als bezoeker twee tot vier voorstellingen op een avond zien.

Gevarieerd aanbod

Ook deze 27e editie kent weer een gevarieerd theateraanbod. Van Franse chansons door Ellen ten Damme tot Nederlandse meezingers van Johnny Hoes, Louis Prima en sterren van weleer. Liefhebbers van dans kunnen bij Conny Jansen Danst en Dansateliers terecht. Jan Rot en Edda Barends brengen een eigen uitvoering van het stuk van Joop Admiraal over zijn demente moeder.

Bijzonder voor de Parade is de voorstelling de Deugd van Tegenwoordig door het theatergezelschap ‘Vloeken in de Kerk’. Het optreden is niet op het festivalterrein. Om deze minikerkdienst voor ongelovige Thomassen extra sfeer te geven, brengt een Engelse dubbeldekker de bezoeker naar de Waalse Kerk waar de opvoering plaatsvindt.

De programmering van de Parade wisselt na een week en biedt zo een ruime keus in optredens.

Via Rotterdam.nl Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelVV Groeneweg groeit door aanwas uit wijk Nesselande: jeugdindeling 2017/2018
Volgend artikelSchrijf in! Junior beachvolley 8 en 9 juli 2017 te Beachclub Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.