Nesselande kent een aantal sportieve renners! Het was in de lente een voorstel van Nesselanders die graag in clubvorm regelmatig met elkaar sportief willen fietsen. Dankzij de promotie van Nesselande.info – met groot bereik op Twitter, Instagram, de website en periodieke mailing – zijn er lokale renners aangehaakt en heeft de Tourclub Nessi (TCN) zijn eerste tour gemaakt. Ook meedoen?

De tourclub

Vind jij het ook heerlijk om wekelijks sportief te fietsen in de regio maar doe je dit jammer genoeg alleen? Woon je in Nesselande of naastgelegen plaats en vind je het leuk om met een groepje te toeren? Stuur dat een bericht aan TourclubNessi@outlook.com en we voegen je dan toe aan de groepsApp “Tourclub Nessi”.

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelWSV Buurman Nesselande traint op de woensdagavonden
Volgend artikelGeen terras reserveren bij Lookies Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.