HomeNesselande INFO nieuwsTV Rijnmond belicht één jaar corona in de regio Rotterdam (met Kuipers,...

TV Rijnmond belicht één jaar corona in de regio Rotterdam (met Kuipers, Gommers en Koopmans)

Woensdag 24 februari 2021 staat Rijnmond in een speciale tv-uitzending stil bij één jaar corona in de regio. In het nieuwsprogramma Welkom bij Rijnmond gaat presentatrice Ineke Moerman van 17:00 tot 17:40 uur live in gesprek met drie deskundigen aan tafel: Ernst Kuipers, Diederik Gommers en Marion Koopmans van het Erasmus MC.

Sinds begin maart 2020 hebben we in Nederland te maken met Covid-19. In die twaalf maanden zijn Kuipers, Gommers en Koopmans uitgegroeid tot de bekendste medici van ons land. Dagelijks zijn zij bezig met de bestrijding van corona en de gevolgen van het virus. Rijnmond belicht met hen verschillende aspecten ten opzichte van het afgelopen jaar, het heden en de toekomst.

Vooruitzichten

Wat hebben we goed gedaan het afgelopen jaar? En wat niet? Wat zijn de vooruitzichten? Komt er een derde golf? En wanneer zijn we definitief af van corona? Maar ook, wat heeft een jaar coronazorg voor gevolgen gehad voor de reguliere zorg? Meer hierover in gesprek met het trio deskundigen. Ook komen er diverse mooie reportages voorbij die het verhaal verduidelijken.

Deze speciale uitzending is te zien op tv en online, op woensdag 24 februari om 17:00 uur, met daarna ieder uur een herhaling. De talkshow heeft een lengte van 40 minuten, waarin ook het meest actuele coronanieuws wordt meegenomen.  

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular