HomeGemeente #raad010Uitslag : ‘Een bewonersportaal moet zich politiek-neutraal opstellen’ #politiek #neutraal #eerlijke...

Uitslag [POLL]: ‘Een bewonersportaal moet zich politiek-neutraal opstellen’ #politiek #neutraal #eerlijke #bewonersinfo

Het crossmediaal wijkportaal Nesselande.info bericht haar bewoners en ondernemers – en overige geïnteresseerden – vrijwillig en officieel sinds 2005. Wij doen het met banners en kennen geen redactionele content waarvoor stiekem toch is betaald.

Sinds onze oprichting in 2003 kennen wij periodieke polls die als ’thermometer’ dienen en een gevoel uit de gevoel ophalen. Het is een poll, geen representatie wijkonderzoek.

De polls zijn herhaaldelijk door media en lokale bestuurders opgepikt en zorgen voor gezonde, bestuurlijke discussies en/of verandering/inzicht in gewenst beleid.

Op basis van diverse social media discussies in de wijk Nesselande en de aankomende raadsverkiezingen, deze keer een poll met als onderwerp:

Een bewonersportaal moet zich politiek-neutraal opstellen in de berichtgeving

Een poll stopt na zes (6) weken of ruim 500 unieke stemmers. Na een stroeve poll over de lokale Wijkhub/het instellen van een Wijkraad met gewenste functie, deze keer een poll met betrokkenheid gezien de deelname in korte tijd.


Een bewonersportaal moet zich politiek-neutraal opstellen in de berichtgeving

  • Eens. 499 stemmen 91%
  • Oneens. 31 stem 6%
  • Anders (reageer onder het artikel bij deze poll).. 16 stemmen 3%
Totaal aantal stemmen: 546

 

Doe mee met de nieuwe Nesselande poll!

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular