HomeActiviteiten Nieuws NesselandeVACATURE: Strandwacht Nesselande gezocht! #werk #bijbaan

VACATURE: Strandwacht Nesselande gezocht! #werk #bijbaan

Ben jij op zoek naar een leuke bijbaan voor tijdens de zomermaanden? Wij zoeken strandwachten voor Nesselande. Ben jij sportief, hulpvaardig en sociaal? Solliciteer dan direct!

Onmisbaar ben je als strandwacht tijdens het strandseizoen (1 april tot 1 oktober). Jij bewaakt samen met je collega’s het strand en het water. Daarnaast bemens je de EHBO-post. Het is dus belangrijk dat je in bezit bent van een EHBO- en Lifeguard diploma, of bereid bent deze te halen. Veel van de strandwachten werken in het dagelijks leven als hulpverlener, bijvoorbeeld bij de brandweer of politie, maar dit is geen vereiste.

Contract

In het strandseizoen krijg je een 0-urencontract. De uren die je werkt krijgt je uitbetaald. Je kan zelf maandelijks je beschikbaarheid opgeven. Kan je alleen weekenden of enkel op woensdagen en vrijdagen? Dit is geen probleem, er wordt gewerkt met een flexibel rooster zodat jij de dagen waarop je beschikbaar bent zelf kan inplannen.

.Jij beschikt over zeer goede communicatieve en sociale vaardigheden. Je bent beschikbaar op verschillende dagen in de periode van 1 april tot 1 oktober en daarmee flexibel. Uiteraard zijn je basisconditie en zwemvaardigheid goed in orde.

Verder:
• Ben je 18 jaar of ouder;
• Is het een pré als je beschikt over een EHBO- en Lifeguard diploma en ervaring hebt strandwacht;
• Dient elke strandwacht de Lifeguard-sporttesten te behalen, deze worden om het jaar afgenomen, een groot onderdeel hiervan zijn verschillende zwemtesten.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair