job baan vacature

 

Word jij het nieuwe gezicht van ons thuiszorgteam in Zevenkamp-Nesselande? Ben jij een enthousiaste en energieke verzorgende IG, die graag iedere klant de zorg biedt die bij hem of haar past? Dan ontmoeten wij jou graag!

Wij zijn wijkteam Zevenkamp-Nesselande, een divers team met verschillende opleidingsniveaus, leeftijden en karakters. Bij ons kan jij jezelf als Verzorgende IG ontplooien in een goed samenwerkend team, waarbij het wij-gevoel voorop staat. Wij zijn een zelforganiserend team, dat houdt in dat wij, binnen de kaders van Aafje, de ruimte hebben om verantwoordelijkheid te pakken en zelfstandig beslissingen te nemen over de gewenste zorg aan onze klanten.

 

Je bent de spil tussen de klant, mantelzorger(s) en andere disciplines in de wijk. Als eerste aanspreekpunt ben jij onmisbaar voor de klant en zijn of haar netwerk. Je bent een luisterend oor voor onze klanten en hun naasten en hoort daarom veel. Mooie, leuke en soms ook verdrietige verhalen. In de thuiszorg weet je nooit wat je aantreft en is geen dag hetzelfde. Daarom komen wij als team regelmatig samen op ons kantoor in de wijk. Hier delen wij onze verhalen en kennis met elkaar over de gebeurtenissen die dagelijks plaatsvinden in de wijk.

 

Ons wijkteam bestaat uit drie verschillende wijken waar wij zorg verlenen aan klanten met een uiteenlopende zorgvraag; denk hierbij aan kwetsbare ouderen, chronisch zieken, klanten die kortdurende zorg nodig hebben na een ziekenhuisopname en terminale zorg in de laatste levensfase.

 

 

 

 

 

 

 

Jouw inbreng

Om te starten in deze functie, breng je het volgende met je mee: 

  • Je bent in het bezit van een mbo-diploma verzorgende IG.
  • Je bent bekwaam in jouw vakgebied.
  • Je hebt actuele kennis van regelingen en protocollen.
  • Je hebt de drive om klanten te geven wat ze nodig hebben, nog voor ze er om vragen. 
  • Onregelmatig werken en wisselende diensten (dag-,avond- en weekenddiensten) zijn voor jou geen probleem

Aafje geeft jou graag de ruimte om datgene te doen wat jij belangrijk vindt. Jouw ideeën om de zorg te verbeteren zijn dan ook altijd welkom. Net als jouw ambitie om door te leren of door te groeien. En we bieden nog veel meer…!

Goed om nu al te weten: kom je bij ons in dienst, dan vragen we je om een Verklaring Omtrent Gedrag (VOG).

 

 

 

 

 

Meer weten?

Wil je meer informatie over deze functie? Neem dan contact op met onze recruiters, via 088 823 1088

 

 

 

Werving en selectiebureaus: leg de telefoon maar neer, we doen het graag zelf.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contact opnemen?Aafje RecruitmentThuiszorg Huizen Zorghotels088 823 1088 recruitment@aafje.nl



Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel[UPDATE] Overval in woning aan Laan van Magisch Realisme in Nesselande
Volgend artikelZondag 8 mei 2022 wederom een Smaakwandeling Nesselande-Zevenhuizerplas

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.