HomeNesselande INFO nieuwsVakantie voorbij, de file begint weer? #NesselandeBereikbaar

Vakantie voorbij, de file begint weer? #NesselandeBereikbaar

mobyls Heerlijk, zomervakantie! Wat ben je dan lekker snel op je werk. Geen file, geen stress. Vanaf 1 september moeten we er weer aan geloven. Dan zijn de vakanties voorbij en beginnen de files weer. Laten we eens even nadenken voor we weer klakkeloos ruim een half uur stil staan op de Brandingdijk.

Neem dan een kijkje op www.marktplaatsvoormobiliteit.nl. Daar vindt u allerlei diensten die kunnen helpen uit de file te blijven. Eén van die diensten – Fietsen verleer je nooit – richt zich specifiek op inwoners van Nesselande, Ommoord en Zevenkamp.

 

En dan met name een groep van 9000 automobilisten die naar hun werk rijden in Alexander, Capelle aan den IJssel, Kralingen en Hillegersberg/Schiebroek. We hebben het dan over een reisafstand van maximaal 15 kilometer. Da’s best een eindje trappen op een gewone fiets, maar met een e-bike fiets je die zo weg. ‘Fietsen verleer je nooit’ biedt een privé-leaseregeling voor een e-bike. Eerst mag je ‘m een poosje proberen. Toegegeven, de natte augustusmaand is misschien niet de meest overtuigende aanleiding om eens op de fiets te stappen. Maar we krijgen vast een fantastische nazomer! En hoe hou je het zomerse gevoel beter vast dan op de e-bike? Nieuwsgierig? Neem contact op met arnoud.broers@mobilys.nl of kijk op www.mobilys.nl.

 

Of kijk op www.marktplaatsvoormobiliteit.nl voor andere slimme antifilediensten. Wie weet vindt u daar precies de slimme app die u zoekt om uit de file te blijven! Of …..

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular