kerstboomverbranding-026Om er samen met alle bewoners voor te zorgen dat er zo min mogelijk kerstbomen in wijken blijven rondslingeren, organiseert Buurtwerk Alexander begin januari 2014 de traditionele kerstboomverbranding in de deelgemeente Prins Alexander. 

Loterij en hele grote ‘fik’

Als iedereen een kerstboom komt inleveren, maken we er een leuke middag van die afgesloten wordt met warme chocomelk, een loterij en natuurlijk met een hele grote ‘fik’.

Hoe meer bomen hoe meer kans op een prijs!

Vooral kinderen en jongeren kunnen bomen inleveren; voor iedere ingeleverde boom ontvang je een lot waarmee je tijdens de loterij een leuke prijs kan winnen. Spelletjes, cadeaubonnen, VVV bonnen, leuke gadgets… hoe meer bomen je inlevert hoe meer kans op een prijs je hebt. De ‘spelregels’ worden per wijk bepaald.

Waar & wanneer? Nesselande – zondag 5 januari 2014 15 uur! 

Bomen inleveren 15.00 uur op braakliggend terrein Kosboulevard naast nieuwe locatie van de scouting. Verbranding 17.00 uur. Loterij 18.30 uur in het clubgebouw van de scouting, Kosboulevard 40, 3059 XZ Rotterdam

Voor informatie: Buurtwerk 010 455 37 99 – Miranda van de Peppel.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelJumbo Supermarkt @Nesselande Rotterdam ook 1e kerstdag geopend
Volgend artikelDuik 1 januari 2014 mee strand @Nesselande #NieuwJaarsduik om 14.00 uur #nieuws #nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.