HomeActiviteiten Nieuws NesselandeVergeet even de drugsmalaise in de haven; september 2023 weer Wereldhavendagen #WH23

Vergeet even de drugsmalaise in de haven; september 2023 weer Wereldhavendagen #WH23

Vergeet even dat de lokale politiek in Rotterdam geen vat heeft op de explosieve criminaliteit in Rotterdam, zoals de megavangsten qua harddrugs in de haven en de verbonden zware criminaliteit die Rotterdam nu reeds 1,5 jaar teistert, en kom september 2023 langs bij de Wereldhavendagen. Ook daar is de inflatie merkbaar, en moeten er kaarten worden gekocht voor de aantrekkelijke onderdelen. 

Op vrijdag 1, zaterdag 2 en zondag 3 september 2023 ontdek je de Rotterdamse haven tijdens de 46ste editie van de Wereldhavendagen. Vergaap je aan bijzondere schepen, ga mee met spannende excursies en geniet van al het spektakel op het water. Duik in de carrièremogelijkheden van de haven, ervaar de energietransitie van dichtbij of ontdek hoe de slimme haven van de toekomst eruitziet.

Het grootste deel van de Wereldhavendagen is gratis te bezoeken. Uitzondering zijn de excursies, rondvaarten en tours, hiervoor kun je tickets reserveren vanaf maandag 14 augustus om 12:00 uur. Wees er snel bij, want ze zijn populair!

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair