Ze zijn jong en enthousiast. Het zijn de eerste kopers van het nieuwbouwproject Hollands Goed in de wijk Nesselande.  Na een opening door ontwikkelaar Bouwfonds was het tijd voor een Ik hou van Holland-spel in Lookies aan de boulevard te Nesselande. De winnaars kregen uit handen van de wethouder Karakus hun prijs.  Het is de planning dat de kopers eind 2011 in hun woning kunnen. Er zijn nog enkele woningen te koop in de nieuwe fase van dit project; surf naar www.hollandsgoedwonen.nl voor zeer actuele informatie. Bekijk ook de video met mooie woorden over de wijk Nesselande door de wethouder Karakus:

[vimeo]http://vimeo.com/19523686[/vimeo]Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelMemorie spelen tijdens instuif voor mensen met een verstandelijke beperking
Volgend artikelUitspraak geding Jachthaven Nesselande verssus Oud Verlaat

2 REACTIES

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.