Een drone van ietjes geleden in het jaar 2021 maar wel met schitterende uitzicht over boulevard en de plas en de aanleg van de nieuwe kavels in Waterwijk als ook de bouw van strand Noord.

 

Music: Song: Vendredi – Far Away Music provided by Vlog No Copyright Music. Creative Commons – Attribution 3.0 Unported Video Link: https://youtu.be/-wry_5tzLwA​

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelFasering en status werkzaamheden Groeneweg-dijk achter Nesselande
Volgend artikel[FOTO] Indian Autumn Zevenhuizerplas-Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.