Voetbalclub XerxesDZB zoekt zo snel mogelijk jeugdtrainers!

422

XerxesDZB is een grote vereniging (1100 leden) met een bloeiende jeugdtak (700 leden). De ontwikkeling van de individuele speler staat centraal. Van trainers wordt verwacht dat ze spelers verder helpen in hun (voetbal)ontwikkeling en vooral ook zorgen voor voetbalplezier.
De doelstelling om met alle jeugdselectieteams op minimaal divisie niveau uit te komen is reeds behaald. Echter XerxesDZB wil ook graag de andere teams de best mogelijke trainingen en ondersteuning bieden.

Ondersteuning

Trainers worden op diverse manieren ondersteund door de sociaal en technisch coördinatoren (denk aan circuittrainingen, trainersavonden, trainersbegeleiding en het aanbieden van oefenstof).

De insteek van de vereniging is om voor ieder team minimaal 2 trainers en 1 leider te hebben die 1 a 2 avonden per week training kunnen geven en het team kunnen begeleiden bij wedstrijden.

Jeugdteams

We zijn daarom op zoek naar trainers die zich willen inzetten om de jeugdteams een plezierige voetbaltijd te laten beleven en tegelijkertijd steeds meer te laten ontwikkelen qua voetbal.
We vragen je als trainer om mee te gaan in het beleid van de club en speelt het voetbalplezier van onze spelers, ouders en overige betrokkenen een belangrijke rol.

Wij bieden je trainerskleding, een consumptie na afloop van elke training en een support van een enthousiast team van trainers, coördinatoren en spelers. Bij de volgende teams zijn wij op zoek naar trainers:

  • XerxesDZB JO19-2
  • XerxesDZB JO18-1
  • XerxesDZB JO12-1
  • XerxesDZB JO11-1
  • XerxesDZB JO8-1

Ook voor overige onderbouw teams zijn wij hard op zoek naar leuke trainers!

Ben jij enthousiast?
Reageer dan per mail naar Vrijwilliger@xerxesdzb.nl
Vorig artikelCorona regels op het complex van VoetbalVereniging Groeneweg
Volgend artikel‘NESSE SloepenRally (opbrengst goede doel) naar zondag 6 september 2020’

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.