Deze zeer goed bezochte portal – Nesselande.info – is formeel eind 2002 als Nesselande.net begonnen met het informeren door en voor de bewoners van een mooie, nieuwe wijk in aanbouw; de wijk Rotterdam-Nesselande.

– Afbeelding: ons oude logo met vogels in de transitie van Nesselande.net naar Nesselande.info.

Momenteel kennen wij als nieuwsportal Nesselande.info (ook bereikbaar onder Rotterdam-Nesselande.nl) meer dan 5.000 bezoekers per dag, op een wijk van 13.000 inwoners. Op piekdagen – zoals de zomerse dagen aan het strand of rondom events – gaan wij door de grens van 10.000 per dag. 

Na het rustiger gaan doen door site Nesseweb, zijn wij als een ervaren Rotterdamse nieuwsportal redactie – allen wonend en werkend in Nesselande – in deze communicatie-leegte gedoken om met, voor en vanuit de wijk Nesselande te communiceren. Dit gebeurt gedegen, met checks, positief-kritisch en opbouwend. In de loop van de jaren is het aantal lokale instanties uitgegroeid tot honderden connecties die ons helpen actueel, lokaal nieuws te brengen dat binnen de uitstraling van de wijk past.

 

Een groot archief vanaf het ontstaan van Nesselande

Wij kennen wij naast een giga nieuws-archief ook een beeldbank die  van een groot Flickr-account richting een Pinterest en Instagram-account is getransformeerd. Dit foto- en video-archief bevat eigen beelden die wij graag delen met de (nieuwe) bewoners van de wijk en in nieuwe vormen beschikbaar maken om tot een fraai wijk-archief te komen en de futuristische wijk Nesselande visueel in beeld te brengen.

Daarbij kennen wij toestemming van bewoners, media en profs om hun content te mogen delen, waar nodig met bronvermelding.

Laten wij met zijn allen Nesselande nog mooier maken! Mooie plaatjes, oude video’s en meer wijkbeleving op onze Instagram!

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel2 april 2022 een jongerendisco in Huis van de Wijk te Nesselande
Volgend artikelBuurtwerk heet nu Gro-up Buurtwerk #gro_up #groeijemee #kinderopvang #buurtwerk #jeugdhulp #onderwijs

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.