Nieuws Rotterdam-Nesselande en strand Zevenhuizerplas

Voorzitter VV Groeneweg (Zevenhuizen) boos op KNVB over schrappen zondagvoetbal

De voorzitter van VV Groeneweg uit Zevenhuizen, Ed Roos is boos. Op Facebook deelt hij een email aan de KNVB in de vorm van Jan Dirk van der Zee. Zijn boosheid draait om het feit dat de KNVB de derde en vierde klasse te gaan schrappen voor district West II. Dit is het district waar ook VV Groeneweg speelt, op Facebook deelt Ed Roos de mail aan de directeur amateur voetbal Van der Zee:

We draaien het zondagvoetbal de nek om, maar nemen hierin een half besluit, dus geen besluit en modderen lekker door. Wat u heeft besloten, is zo ongeveer het aller, aller slechtste scenario wat denkbaar is. Dit staat in schril contrast met de wensen en resultaten van de regio bijeenkomsten.

Schrappen

Per 2019/2020 wordt de vierde klasse opgeheven op zondag en wie niet op zaterdag wil voetballen mag naar West 1(Noord Holland) of naar Zuid (Brabant). In het jaar erna ook de derde klasse die verdwijnt:

Te gek voor woorden. Wat gaat daarmee gebeuren. Wat is de toekomst van deze verenigingen? U bent toch verplicht hen ook duidelijkheid te geven?

 


Dit artikel heeft 618 views

Over Redactie 2370 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.