HomeNesselande nieuwsVrijeschool Waldorfschool Rotterdam-Nesselande bestaat 5 jaar

Vrijeschool Waldorfschool Rotterdam-Nesselande bestaat 5 jaar

Vrijeschool Waldorfschool in Rotterdam-Nesselande viert dit jaar haar eerste lustrum. Daar hebben de school en de ouders herfst 2022 uitgebreid bij stilgestaan. Oktober 2022 kende zij ook de 100e leerling! Foto: Dean Martins, Nesselande.INFO oktober 2022.

De oudste leerling luidde herfst 2022 de Waldorf 100-klok, die speciaal voor deze gelegenheid naar de school was gehaald.

Er waren theatervoorstellingen voor de kleuters en voor de oudere kinderen, in de Orionzaal. Aansluitend zijn ze lekker naar buiten gegaan, naar speeltuin Taka Tuka Land en de boomgaard.

Op donderdag hield Loïs Eigenraam – expert op het gebied van opgroeien, opvoeden en onderwijs in relatie tot de antroposofie – een inspirerende presentatie over ‘liefdevol begrenzen’, voor ouders en collega’s. Tot slot was er op vrijdag voor iedereen die nog energie had, de inmiddels traditionele silent disco.

Betrokken ouders
Rona: ‘We hebben dit lustrum met veel hulp van onze ouders kunnen organiseren. Daar zijn we heel dankbaar voor: zonder de betrokkenheid van onze ouders zou onze school niet kunnen bestaan! Op naar de volgende vijf jaar!’

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden