HomeActiviteiten Nieuws NesselandeVV Groeneweg heeft een nieuwe Hoofd Opleiding Jeugdvoetbal

VV Groeneweg heeft een nieuwe Hoofd Opleiding Jeugdvoetbal

Zaterdag voetbalclub VV Groeneweg – dat voor ongeveer voor 50% bestaat uit leden uit Nesselande – wil richting de verhuizing naar het Swanla Driehoek (bij de spoorlijn in Zevenhuizen), professionaliseren. Naast een nieuwe, komende trainer van de club Donk, zie artikel, kent de club uit Zevenhuizen met Hennie Bakker alweer geruime tijd een nieuw hoofd jeugdvoetbal.

Jeugd Voetbal Beleidsplan

Een belangrijke doelstelling die Hennie Bakker zichzelf heb opgelegd is het updaten van het JVB (Jeugd Voetbal Beleidsplan) waarover de vereniging beschikt.

Dit stel ik op met een grote duim omhoog en een knipoog van waardering naar dhr. Arie van Leeuwe, die eerder met een zeer vooruitstrevende gedachte al een plan schreef. Een plan dat de vereniging nog steeds goed past en op grote lijnen overeenkomt met mijn visie en opdracht.

Om toe te werken naar een plan voor de gehele jeugdvoetbal afdeling, dat overeenkomt met de tijdsgeest waarin we nu sporten. Het beleid van de club uit Zuidplas moet vooral de nieuwe trainers en leden meer helderheid gaan bieden.
 
 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair