Waldorfschool Nesselande (vrijeschool) van start gegaan met een kleuterklas

1717

Ook de jonge Nesselanders hebben weleens een frisse manier van benaderen nodig. Waldorfschool Nesselande is een feit! Na de zomervakantie starten we met één kleuterklas in De Kristal. Na de herfstvakantie komt daar een tweede kleuterklas bij. Het gaat hard met de inschrijvingen. Er zijn nog maar 20 plekken beschikbaar. Meld uw kind dus snel aan!

Iedere woensdagochtend is er een kijkochtend van 9.00-11.00 uur in de Waldorfschool. Klik op Uitnodiging Waldorfschool om de uitnodiging te bekijken. Op woensdag 6 september a.s. om 20.00 uur vindt een informatieavond over de Waldorfschool plaats. Locatie: de kleuterklas van de Waldorfschool in De Kristal.

 

Basisonderwijs: alle zintuigen doen mee!

Kleinschalig en kwalitatief hoogstaand basisonderwijs ♥ Beleving van de lesstof ♥ Onderwijs als mede-opvoeding ♥ Volle aandacht voor ieder kind ♥ Gedifferentieerd onderwijs ♥ Aandacht voor de seizoenen ♥ Afwisseling tussen in- en ontspanning ♥ Betekenisvol leren ♥ Kleuters leren door te spelen ♥ Bewegend onderwijs

Daarom Waldorfschool Nesselande!

Overtuigd of nieuwsgierig geraakt?!

Schrijf uw kind dan nu in via het (voor)aanmeldformulier! Op onze nieuwspagina leest u de laatste stand van zaken en vindt u komende informatiebijeenkomsten.

 

Vorig artikel[UPDATE] Verbeteringen website Nesselande.INFO: mobile, sneller, strakker en actieve nieuwsbrief
Volgend artikelZingen? In De Kristal repeteert elke dinsdagavond Popkoor  Ameezing

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.