HomeActiviteiten Nieuws NesselandeUPDATE! Werkzaamheden 2-5 december 2022 afsluiting afslag A20-N219-Nesselande in beide richtingen gaan...

UPDATE! Werkzaamheden 2-5 december 2022 afsluiting afslag A20-N219-Nesselande in beide richtingen gaan niet door!

[UPDATE 2/12/23 deze werkzaamheden gaan niet door] 

Om de N219 in goede staat te houden voor de veiligheid van weggebruikers voert gebiedsaannemer in opdracht van de provincie werkzaamheden uit op de provinciale weg N219. In het weekend 2-5 december 2022 is deze vitale afslag en weg vanaf de A20 tot Nesselande in beide richtingen afgesloten.

Er worden meerdere asfaltlagen vervangen op de Eerste Tochtweg, gedeelte tussen rotonde  Schielandweg – Europalaan en de kruising Eerste Tochtweg – Hoogeveenenweg.

Deze asfaltwerkzaamheden voeren we uit van vrijdagavond 2 december 21.00 uur tot en met maandagochtend 5 december 05.00 uur.

Verkeershinder en omleiding

Om de hinder voor het verkeer te beperken en om onze  wegwerkers veiligheid te bieden is er voor gekozen om de werkzaamheden in een weekend uit te voeren.

Tijdens de werkzaamheden is Eerste Tochtweg tussen rotonde  Schielandweg – Europalaan en de kruising Eerste Tochtweg – Zuidelijke Dwarsweg in beide richtingen afgesloten. De parallelweg van de Eerste Tochtweg blijft open voor verkeer.

Ambulance, brandweer, politie en reddingswerkers kunnen gebruik blijven maken van de weg.

Omleidingsroutes

Voor wegverkeer zijn omleidingsroutes ingesteld, daardoor kan jouw reistijd oplopen.

Verkeer van en naar Nieuwerkerk aan den IJssel wordt omgeleid via de A20, N457, A12 en de N219.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular