HomeActiviteiten Nieuws NesselandeWerkzaamheden Henri Eversstraat tot in september 2023

Werkzaamheden Henri Eversstraat tot in september 2023

Kan een afbeelding zijn van weg en straat

De gemeente is momenteel aan het werk in de Henri Eversstraat. In de Henri Eversstraat is spoorvorming ontstaan na eerdere werkzaamheden. Het verwijderen van de spoorvorming is vorige week gestart en duurt tot 22 september 2023.
Het gaat om de straat tussen de kruising met de Prins Alexanderlaan en de Berlagestraat. Ook in de Viergeverstraat wordt gewerkt. Het werk in de Henri Eversstraat start ter hoogte van de Prins Alexanderlaan. Tot begin september wordt er in delen richting de Berlagestraat gewerkt. Als laatste wordt de Viergeverstraat aangepakt.
Wordt in een deel van de straat gewerkt, dan is dat gedeelte afgesloten voor verkeer. Je kan er niet parkeren en er zijn omleidingen. De voetpaden zijn wel bereikbaar. Tijdens het werk rijdt de bus een aangepaste route. Kijk hiervoor op de website van RET. Tot 8 september kan je de ondergrondse vuilcontainers in de Henri Eversstraat niet gebruiken. Aan de kant van de Berlagestraat staan tijdelijke containers. Heb je vragen of wil je een melding doorgeven? Bel omgevingsmanager Sanne van der Vorm via 085 303 56 50. Of stuur een mail naar henrieversstraat@hendriks-infra.nl.
🛑
Kijk voor meer informatie op 👉 https://rotterdamonderweg.nl/zevenkamp.
Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular