CuliNESSE zal dit jaar op 16 en 17 augustus plaatsvinden rechts op het strand van Rotterdam-Nesselande.

Na een succesvolle eerste editie van CuliNESSE zal er in 2012 jaar weer een flink feest georganiseerd worden op het mooie strand in Rotterdam- Nesselande. Deze zomer kan er op 16 en 17 augustus weer genoten worden van de heerlijkste gerechten van gerenommeerde restaurants uit de regio en spetterende optredens van bekende artiesten.

Geheime optredens

Vorig jaar -in 2011- waren er hoogstaande optredens van onder andere Candy Dulfer(net als dit jaar!), DO en finalisten van TVOH. De  totale line- up van dit jaar houdt de organisatie nog even geheim.

Candy Dulfer keert terug op CuliNESSE

Rotterdam- CandyDulfer zal ook dit jaar haar opwachting maken tijdens CuliNESSE, het culinaire culturele muziekfestival op het strand van Rotterdam Nesselande. Op donderdag 16 augustus 2012 keert Dulfer terug naar CuliNESSE. In 2011 kwam Candy Dulfer voor het eerst op het strand van Rotterdam Nesselande, waar het culinaire culturele muziekfestival CuliNESSE plaatsvindt. Toen heeft zij voor een paar duizend bezoekers  een hoogstaand optreden gegeven samen met DJ Alankara en zangeres Sarina Voorn.

Dulfer was erg enthousiast over CuliNESSE en wilde graag terugkomen deze zomer.  ‘Het is echt te gek! Lekker weer, met jevoeten in het zand en allemaal lekkere hapjes, ik weet zelf niks leukers.’ Ook over de locatie en Nesselande was Dulfer erg te spreken. ‘Ik was hier nog nooit geweest en wist niet dat het hier zo mooi was zo aan het water, echt een mooie nieuwe wijk.’

Win kaarten op Nesselande.net

Nesselande.net geeft kaarten weg voor Culinesse op 16 en 17 augustus 2012. Motiveer waarom jij naar Culiness wilt gaan! Reageren kan direct onder dit artikel!

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelNesselande maakt zich op voor een druk strandweekend
Volgend artikelKunstkring Alexander-Rotterdam op 9 en 10 juni 2012, 8 juni feest

3 REACTIES

  1. Het lijkt me geweldig om weer bij dit pareltje op het strand van Nesselande aanwezig te zijn. Ik zou ook graag vrienden dit festijn willen laten leren kennen.

  2. Vorig jaar was het ondanks de harde wind al erg gezellig op de zondag. We gaan nu voor een stralende zomerse editie aan de mooiste strandlocatie van Nederland! Daar willen wij natuurlijk zelf ook graag getuige van zijn 🙂

  3. Zon, zee, strand op loopafstand! Een hapje, drankje en leuke muziek erbij…..dat maakt me blij. Wat een fantastisch evenement, hoop er dit jaar bij te zijn.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.