Woensdag 3 maart 2010 is het weer voetbalplaatjes ruilen bij de AH Nesselande aan het Maltaplein.

Het ruilen begint om ongeveer 14.00 uur tot 17.00 uur.  Oók worden er drie extra plaatjes gratis uitgedeeld op de ruilmiddag:

De stemmen zijn geteld! Marko Pantelic van Ajax, Miroslav Stoch van FC Twente en Danko Lazovic van PSV komen op de drie extra voetbalplaatjes die Albert Heijn in omloop brengt. Ze worden exclusief en alleen op de ruilmiddag van 3 maart gratis uitgedeeld.

Meer info: http://www.ah.nl/eredivisie#_art_0 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelHANDIGE LINK: online afspraak maken met de Roteb voor grofvuil
Volgend artikelWINKELCENTRUM BOULEVARD: BBB Delicatessen is geopend

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.