Verhage Nesslande kent opmerkelijke aanbiedingen. Zo biedt Verhage aan het Maltaplein Nesselande een Cocosshake voor 1,25 euro.

Verhage is komende maanden in Oosterse sferen. Klep Klep, de broer van onze Ed Klep (hier op het plaatje) is op visite en duikt direct de keuken in.

Op het menu staan een Javaanse frikadel, de befaamde Hot Chicken Sandwich en een verkoelende cocosshake. Mocht al die Oosterse pit u teveel worden kunt u ook kiezen voor een puur Hollandse Twist Appeltaart als toetje. Kom gauw langs bij een Verhage bij u in de buurt en “ploef” dit lekkers…Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelBSN Nesselande had een meidendag
Volgend artikelWINKELCENTRUM BOULEVARD: 5 euro stoomservice bij C1000

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.