Nesseweb.nl kondigde hun online vernieuwing al vroeg in 2009 aan.

We missen erg veel wijknieuws en andere handige content en lijkt Nessweb erg veel op de vernieuwde opties en opbouw van Nesselande.net.

Wij kijken natuurlijk uit naar een up to date en informatieve Nesseweb.nl die op een juiste manier een constructieve bijdrage levert aan de wijk Nesselande en zullen belangrijke berichten van Nesseweb via Nesselande.net naar een breed publiek brengen om de leefbaarheid in de wijk nog beter te maken.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelPort Nesselande: eten, drinken, een jachthaven en teleskibaan
Volgend artikelOPROEP: Avond4daagse Nesselande zoekt nieuwe organisatieleden

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.