HomeKerk in NesselandeZij & HIJ voor vrouwen in Nesselande

Zij & HIJ voor vrouwen in Nesselande

Vijf jaar geleden kwam ik samen met mijn man in Nesselande wonen. Ik ben christen en wij zochten al gauw de kerk van Nesselande op.

Maar ik was ook opzoek naar mijn persoonlijke vraag: Wat kan ik als christen, als vrouw met mijn gaven en mogelijkheden betekenen in deze wijk? Deze vraag heeft mij een paar jaar actief bezig gehouden. Mede door mijn ontmoetingen met andere vrouwen kwam steeds vaker het starten van een vrouwengroep in Nesselande in mijn gedachten op. Een vrouwengroep die tot hoofddoel zou moeten hebben om vrouwen in contact te brengen met elkaar, maar ook met God. Waardoor vriendschap en geloofsgroei zou kunnen ontstaan.

Zo’n gedachte komt je denken binnen, je merkt dat het blijft haken, maar de vraag blijft wel bestaan is het mijn idee of is het God die dat van mij vraagt ? In mei 2007 besloot ik aan het werk te gaan met dit idee. Mijn gebed daarbij was: Here God wanneer het U idee is wilt U het dan door anderen vrouwen bevestigen anders zie ik het als mijn idee. ‘k Stuurde een mailtje naar een drietal vrouwen over mijn idee en wat er toen gebeurde …………

Meer op:  http://www.zijenhij.info/index.php/hoehetbegon.html

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular