Politie Ijsselland: zoektocht vermist kind van vier

1862

Op zondag 24 juli 2022 een stresssituatie aan de Zevenhuizerplas. Een vader meldt zich bij de politie dat hij zijn zoon van 4 is vermist.

De politie Rotterdam Oost schrijft 24 juli:

Wij hadden vandaag stranddienst op het Nesselande strand. Wij kregen een vader naar onze post. Deze vertelde dat hij zijn zoontje van 4 jaar oud kwijt was en dat hij voor het laatst in het water gezien was. Op dat moment gaat de adrenaline omhoog, de schoenen uit en hop het water in. Binnen no time stond ik arm aan arm met een burger. Ik keek om mij heen en zag diverse strandgangers het water in gaan. Niet wetende waarom wij daar stonden kwam iedereen helpen. “Waar zoeken wij eigenlijk naar?” Zei een man links van mij.. terwijl onze armen ingehaakt waren. Een kind van 4! Waarna wij gingen lopen. Stap voor stap en voelen met de voeten. Hopende dat niemand wat voelt natuurlijk!
Gelukkig is het kindje buiten het water gevonden en konden wij met een gerust hart het water uit. Maar als wij dan toch met een natte broek staan, helpen we gelijk even met de boot op de kant zetten.

ONZE DANK GAAT UIT AAN IEDEREEN DIE HEEFT GEHOLPEN!

 

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.