HomeNesselande INFO nieuwsNieuws NesselandeZondag 10 maart Christelijk regiokoor Adonai uit Waddinxveen in Nieuwerkerk ad IJssel

Zondag 10 maart Christelijk regiokoor Adonai uit Waddinxveen in Nieuwerkerk ad IJssel

 

Op zondag 10 maart zal het Christelijk regiokoor Adonai uit Waddinxveen haar bijzondere muzikale medewerking verlenen aan de Open Deur Dienst in de Ringvaartkerk, Ringvaartlaan 16 in Nieuwerkerk ad IJssel.

Adonai

Het christelijk regiokoor Adonai uit Waddinxveen is ruim 20 jaar geleden opgericht. Het koor staat sinds de oprichting onder de bezielende leiding van Peter Burger. Adonai betekent God is (onze) Heer.

Adonai heeft inmiddels meerdere cd’s uitgebracht. Hun laatste cd is I Believe uit 2017 ter gelegenheid van hun 20 jarig bestaan. Ook geeft Adonai jaarlijks een paasconcert  en een kerstconcert die zeer goed worden bezocht.

Ook treedt het koor regelmatig op in het televisieprogramma Nederland Zingt en hebben ze meegewerkt aan “Rotterdam zingt van Hem”. Ook is het koor betrokken bij de Stichting De Hoop in Dordrecht. Voor meer informatie of om de muziek van het koor te beluisteren kunt u de website van het koor bezoeken www.crkadonai.nl

Ilonka Terlouw uit Tollebeek is de voorganger. Ze spreek regelmatig op (jongeren) conferenties en gemeenteavonden. Ze is auteur van o.a. “Geloven in seks” een praktisch boekje voor jongeren over daten en seksualiteit. Ze spreek en preekt vanuit een passie voor mensen en hun praktische vragen van alledag zowel als hun levensvragen.

Organist is Hans van Blijderveen.

De aanvangstijd is 17.00 uur, samenzang vanaf 16.50 uur.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular