Zondag 15 november 2015 komt wederom de Sint aan in de wijk Rotterdam-Nesselande. De activiteiten vinden tussen 13.00 en 14.30 plaats aan het Maltaplein (boulevard) Nesselande. De Sint verwachten we rond 13.45 uur!

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelCrisisnoodopvang vluchtelingen sportal Kleine Vink bij Hornbach – Nesselande
Volgend artikel28 november 2015 de band MAKE MY DAY in De Kristal @Nesselande

1 REACTIE

  1. Graag zou ik in contact komen met degeen die het sinterklaas feest in nesselande geregeld heeft. Wat een feest dat het binnen kon, maar helaas werd het een drama

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.