Op Paaszondag 8 april organiseert Sportstimulering Prins Alexander voor Nesselande de voorronde wijkspelen vanaf 13 uur. Deze spelen zijn onderdeel van de Alexanderspelen, waarin buren, vrienden, straten en families kunnen strijden voor een plek in de knallende finale op zondag 20 mei 2012! 

De kwalificatieronde van Nesselande staat in het teken van Pasen en vindt vanaf 13 uur plaats op het strand Nesselande waar ook het voetbal en volleybal heeft plaatsgevonden(midden strand).

Kinderen, voetballen, sjoelen en Jeu de Boules

Naast de sportactiviteiten kunnen kinderen op zoek gaan naar het verstopte gouden ei, een paasmasker maken of zich uitleven op de spelkussens. Volwassenen kunnen strijden in een team bestaande uit 6 personen op het volleybalveld. Ook kun je jezelf met 2 vrienden in het zweet werken tegen 3 wijkgenoten op het voetbalveld. Tevens kun je je kunsten te tonen bij het Jeu de Boules en sjoelen.

De finale

De finale van de Wijkspelen zal tijdens de slotweek van de Alexanderspelen gehouden worden op zondag 20 mei op sportpark Oosterflank. In een zinderende strijd zal hier bepaald worden welke wijken de beste sporters hebben en zich een jaar lang kampioen van deelgemeente Prins Alexander mogen noemen.

Alle activiteiten zijn gratis; voor meer informatie en inschrijvingen kunt u contact opnemen met Frido Verschoor, telefoon (010) 4550200 of f.verschoor@rotterdam.nl

Wijkspelen als onderdeel van de Alexanderspelen worden mogelijk gemaakt door de deelgemeente Prins Alexander. De organisatie ligt in handen van Sport en Recreatie.

Via: http://www.prinsalexander.nl/Prins_Alexander/Actueel/Plezier_en_sportieve_strijd_tijdens_de_Wijkspelen_in_Nesselande 

Meer voorrondes: http://www.evenementeninrotterdam.nl/deelgemeenten/evenementen.php?did=13

 Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelDelen van Laan van Dada en Laan van Avant-Garde afgesloten 2-5 april 2012 @Nesselande
Volgend artikelKerk van Nesselande maakt zich op voor Pasen 2012

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.