1 juli 2016 sponsorloop Nesselande tegen moderne slavernij

192

spnsorloop

Op 1 juli wordt gevierd dat de slavernij in Nederland is afgeschaft. Daarom organiseert de Kerk in Nesselande op die dag een Freedom Run voor International Justice Mission (IJM). Tot 17 juni 2016 kunnen hardlopers zich opgeven via jenhderooij@live.nl. De Kerk in Nesselande steunt een jaar lang deze mensenrechtenorganisatie die hedendaagse slaven bevrijdt, nazorg verleent en de daders laat vervolgen.

Slavernijmonument

De Freedom Run start op vrijdag 1 juli om 17.30 uur bij het slavernijmonument aan de Lloydkade. De stichting Gedeeld Verleden Gezamenlijke Toekomst geeft het startschot (www.ketikotirotterdam.nl). De sponsorloop, een tocht van 16 kilometer, eindigt bij De Knoop in Nesselande. Men kan rennen, hardlopen in estafetteverband of wandelen.

Caribische afterparty voor de wijk

De sponsorloop eindigt rond 21.00 uur bij De Knoop (Robert van ’t Hoffstraat 10, Rotterdam), waar er een ‘Carribean afterparty’ gehouden wordt. Voor de lopers, gemeenteleden en belangstellenden uit de wijk een feestje met een bijzonder optreden van de Rotterdamse zangeres Christiana Bohorquez (ambassadrice van IJM én bekend van the Voice of Holland & Beste Singer/Songwriter).Ook zijn er heerlijke Surinaamse en Antilliaanse hapjes en drankjes verkrijgbaar.

Meer info en opgave voor de Freedom Run bij Heleen de Rooij (jenhderooij@live.nl)

Vorig artikelWoensdag 31 mei 2017 Open Coffee 9-11 uur Cypruslaan 404 #ondernemer
Volgend artikelOok Niels Geusebroek en Nielson op CuliNESSE, augustus 2016

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.