Op 10 maart 2018 staat de Kick Off van locatie Nesselande gepland. Ben je nog geen member, en wil je graag aanwezig zijn bij de Kick Off? Meld je dan aan voor de proefles op 10 maart 2018 in Nesselande-Zevenhuizerplas met code MOMFREE!  We verzamelen om 10.00 op de Siciliëboulevard,  tegenover de Menorcalaan in Nesselande-Zevenhuizerplas.

Meer info op de site! 

A busy life is a happy life! Eerlijk is eerlijk, soms is het met kinderen, vrienden, werk én een overvolle agenda best een hele uitdaging. Onze missie is om met ons netwerk van positieve vrouwen zoveel mogelijk (aanstaande) moeders te helpen aan een sterke, energieke basis. Als je fysiek en mentaal goed in je vel zit is het makkelijker om de juiste keuzes te maken, te werken aan je persoonlijke ambities én te genieten van je gezin.

Wij geven outdoor trainingen voor zwangeren, hersteltraining na de bevalling en total body workouts voor vrouwen. We hebben inmiddels tien jaar ervaring en je vindt onze trainers in bijna alle parken van Nederland, en op steeds meer locaties in het buitenland. See you at MOM IN BALANCE!

Vorig artikelAlle #LIJSTTREKKERS010 te zien op OPEN ROTTERDAM
Volgend artikelWijk Rotterdam-Nesselande heeft eindelijk haar eigen DHL ophaalpunt

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.