Op zaterdag 11 en 18 december 2021 is er een Meet-&-Greet met de Kerstman tussen 13 uur en 16 uur op het Ambachtsplein in Zevenkamp, de buren naast Nesselande. En ná de kerst zijn er weer Winterspelen.

Meer info volgt!Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelDenktank mobiliteit Vijfde Dorp en (digitale) Informatieavond 13 december 2021 #vijfdedorp #woningen #nieuws #Nesselande
Volgend artikelLoopgroep @Nesselande: 30 januari 2022 een metro run #nieuws #nesselande #metro

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.