gottahaves1Oktober 2013  organiseren zangeres Laura Vlasblom en presentatrice Charlotte Labee het lifestyle event ‘Gotta-haves’ maar liefst vier keer in omgeving Rotterdam. Op 14 oktober 2013 vindt dit event in Brasserie Lookies (Nesselande)Met het event spelen zij in op het drukke en hectische leven van de moderne vrouw. Tijdens deze avond vol entertainment en presentaties van toonaangevende experts, zijn ook beautyproducten, mode- en interieuraccessoires verkrijgbaar. Een doordeweekse avond uit in een sfeervolle ambiance, waar alle dingen samenkomen die het leven zo leuk maken. De avond start om 19:30 uur, waarbij om 20:15 uur de officiële opening plaatsvindt. Het event duurt tot 23:00 uur. Gotta-Haves is een ware Gotta-Go voor de moderne vrouw! Iedere vrouw is welkom en de entree is geheel gratis na inschrijving op de website. 

 

Vrouwen van tegenwoordig hebben een druk en hectisch leven; ze bouwen aan een carrière, hebben een druk sociaal leven en thuis hebben ze vaak ook nog een gezin. Een avond uit met vriendinnen of rustig winkelen schiet er vaak bij in. Dit fenomeen merkten Laura Vlasblom en Charlotte Labee ook op. Gezamenlijk bedachten zij hiervoor de oplossing: een  gezellige avond uit voor vrouwen, met entertainment, shoppen en socializen. De dames hebben deze elementen weten te combineren in een gezellig concept waarmee zij gemiddeld twee keer per week door heel Nederland toeren.

Invulling van de avond

Aan alle facetten hebben de initiatiefnemers gedacht. In bijna huiskamersferen kunnen vrouwen onder het genot van een drankje bijkletsen, trendy producten kopen en genieten van al het entertainment dat de avond biedt. Ook zijn er experts op het event aanwezig die de dames gratis voorzien van trends, tips en adviezen. Gedurende de avond vindt er ter inspiratie een presentatie plaats van een special guest die iets over zijn of haar vakgebied komt vertellen. En aan het einde van de avond zetten Laura en Charlotte één bezoekster in de spotlight, die naar huis gaat met een uniek cadeau.

 

Gotta-haves collectie

De Gotta-haves collectie die is samengesteld door Laura en Charlotte bestaat uit beautyproducten, mode- en interieuraccessoires. Kwaliteit en variatie kenmerken de collectie. De producten komen onder andere uit Parijs, Mexico, Ibiza, Londen en Amsterdam. Laura en Charlotte blijven er continu voor zorgen dat de Gotta-haves collectie iets nieuws bevat en voldoet aan de trends uit binnen- en buitenland.

 
Voor meer informatie: http://www.Gotta-Haves.nl

Vorig artikel@Nesselande: Rots en water training voor verlegen brugklassers
Volgend artikelWoensdag 23 oktober 2013: Halloweenactiviteit Nightmare on Nessastreet

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.