Op zondag 2 oktober 2011 is het weer Bingo! De spanning stijgt dan weer in de Kristal wanneer de bingokaarten worden uitgedeeld. 

Alle Nesselanders zijn uitgenodigd om deel te nemen aan dit populaire spel in een gezellige omgeving. Praten en spelen met uw vrienden en bekenden, collega’s of andere bezoekers. Onze vrijwilligers zorgen iedere keer weer voor leuke en mooie prijzen. Wanneer u ook zo gek bent op het spel en het spannend vindt om als eerste een rij of kaart vol te hebben en “Bingo” te roepen, bent u van harte welkom van 14:00-16:00 uur.

We spelen acht rondes en een boekje kost €7,50. Alle Nesselanders zijn van harte welkom in ons Nesscafé, Cypruslaan 404 tegenover de AH.

Voor informatie kunt u op werkdagen tussen 09.30-16.30 uur terecht bij de balie in De Kristal, Cypruslaan 404, 010- 286 27 60.Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelBurendag Nesselande gevierd met vier-op-een-rij
Volgend artikelGroovy GoGo’s vrijdagmiddag op #c1000 Nesselande

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.