Nieuws Rotterdam-Nesselande en strand Zevenhuizerplas

Aldi supermarkt op 5 minuten van Rotterdam-Nesselande (Hoofdweg)

Rondom Nesselande is er een Zuidplas een hevige discussie gaande over de bestemming van extra supermarkten. De bewoners (zoals die uit Zevenhuizen) zouden een extra supermarkt waarderen. Aldi deed zomer 2019 een aanvraag voor een vergunning voor een vestiging aan de Hoofdweg. 

Discounter Aldi heeft op 15 juli een aanvraag ingediend voor een omgevingsvergunning ter vestiging van een winkel aan de Hoofdweg. Deze aanvraag is gepubliceerd in de Staatscourant. De aanvraag gaat over het bouwen van de supermarkt met reclame. De winkel komt aan de Hoofdweg Zuid ter hoogte van de hoogspanningskabels.

Waar de provincie Zuid Holland bezig is om alle detailhandel juist te centreren in winkelgebieden, zoals de dorpskern van Zevenhuizen en Reigerhof in Nieuwerkerk aan den Ijssel, heeft supermarkt Aldi een optie gevonden in de bestemmingsplannen rondom de Hoofdweg die een supermarkt niet in de weg kunnen staan. De Aldi zou op zo’n 5 minuten rijden van Nesselande gevestigd gaan worden. Wanneer de discount-supermarkt wordt gebouwd is niet bekend.

Afbeelding boven via: https://gouweijsselnieuws.nl/2019/11/06/zuidplas-kan-vergunning-aldi-aan-hoofdweg-niet-weigeren/?fbclid=IwAR0oZW4K5rb24lWCoSxOAblJJw0DJb_Ybus5eW6DTtfMWSv58lrw5avW2dQ


Dit artikel heeft 2817 views
Over Redactie 2347 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


2 Comments on Aldi supermarkt op 5 minuten van Rotterdam-Nesselande (Hoofdweg)

  1. Maakt me niet uit wat ervoor horeca komt,als de geluidsnorm verlaagd en gehandhaafd wordt.Er zijn ook bewoners die niet van culinese en eetgelegenheid Lookies HERRIE HOUDEN.Gr.D.Verwaal

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.