2,3 en 4 september 2016 weer WereldHavenDagen

wereldhavendagen

Ieder eerste weekend van september staat Rotterdam geheel in het teken van de haven. 2,3 en 4 september is er wederom een editie. Hierbij gaat het om het verstevigen van de band tussen haven en stad. Het grootste evenement van het weekend zijn de Wereldhavendagen met scheepsbezoeken, demonstraties en excursies op en om het water en een show op zaterdag met spectaculair vuurwerk.

Achter gesloten deuren
Het thema is dit jaar ‘The smartest port’. Je krijgt dan ook de kans om kennis te maken met de vele innovaties in de Rotterdamse haven. Daarnaast krijg je de mogelijkheid om een kijkje te nemen in de keuken van verschillende (haven) bedrijven. Een unieke kans om op plekken te komen waar je normaal gesproken nooit zou belanden.

Activiteiten
Op het evenemententerrein, het gebied op en rond de Maas bij de Erasmusbrug en Katendrecht, wisselen de deelnemende bedrijven en entertainment elkaar af. Van muziek en theater tot een hapje en een drankje, alles is aanwezig om van een bezoek aan de Wereldhavendagen een compleet weekend uit te maken. Met name de zaterdagavondshow is uitgegroeid tot een onderdeel waarvoor mensen van heinde en verre naar Rotterdam afreizen.


Dit artikel heeft 918 views

Over Redactie 2420 Artikelen
www.nesselande.info redactie/ Alle rechten voorbehouden


Geef als eerste een reactie

Geef een reactie

Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.