HomeNesselande INFO nieuws23 september 2023 ook in Nesselande Burendag festiviteiten

23 september 2023 ook in Nesselande Burendag festiviteiten

23 september 2023 is het Burendag in Nederland. Ook in Nesselande zijn er activiteiten, zoals een bak koffie doen bij de buren, klaverjassen en een buurt-bbq. Klik hier!

Buurten worden socialer en leuker als buren elkaar ontmoeten, elkaar helpen en zich samen inzetten voor de buurt. Die contacten zijn de basis voor een sociaal sterke samenleving waarin iedereen ertoe doet.

Omdat Douwe Egberts en het Oranje Fonds mensen dichter bij elkaar willen brengen zijn zij initiatiefnemers van Burendag.

Het is heel eenvoudig om Burendag te vieren. Meld je aan, bedenk samen met je buren een leuke activiteit en nodig iedereen uit. Je kunt voorbeelden van draaiboeken en een poster om je buren op de hoogte te stellen downloaden en nog veel meer. Volg onderstaand stappenplan en voor je het weet heb je een leuke activiteit georganiseerd!

Verder in Prins Alexander:

 Wijksafari, nieuwe buren leren kennen, plastic opruimen en gein op het plein. Overal in Prins Alexander zijn op Burendag 23 september burenfeestjes met ieder een eigen invulling. Zo ook bij de speeltuin aan de Tromsödreef in #Oosterflank. De burendag op 23 september begint om 13.00 uur met een optreden van de brassbandschool van de SKVR. Die middag zijn er allerlei activiteiten. Vocalgroep WE treedt op, er zijn dansworkshops, oefen met trucs van Circus Rotjeknor en ga los op springkussens. En leveren kinderen een kleurplaat in, dan krijgen ze een suikerspin!

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Populair