HomeActiviteiten Nieuws Nesselande28 februari 2021: Voor elke zak zwerfafval een koffie ToGo of een...

28 februari 2021: Voor elke zak zwerfafval een koffie ToGo of een ijsje #doemee #afval #schoonNesselande

Al eerder berichtte Nesselande.info over de initiatieven in Rotterdam om het afval – dat enorme bergen heeft aangenomen in de thuiswerkperiode – per wijk te “cleanen”. Nu de zomerse dagen rondom strand Nesselande extra zwerfafval hebben achtergelaten, lijkt de noodzaak voor een Walk and Clean dan ook aan de orde.

 

In februari organiseert BlueCity vier Plastic PrikDates. Elke zaterdag staat een andere wijk centraal. Met prikkers, vuilniszakken en handschoenen zorgen we samen voor schonere straten. Onderweg warm je op met een gratis kopje koffie.

 

Zondag 28 februari 2021 dan eindelijk een grote zwerfafvalactie in Nesselande en rondom de Zevenhuizerplas. Via walkandclean.nl kunnen deelnemers GRATIS een grijper, handschoenen en vuilniszakken bestellen. De populariteit van Walk and Clean is (in Rotterdam) gigantisch:

Door de enorme (niet verwachte, wel gehoopte) aanvraag voor materialen voor Walk&Clean kon BergsePlassen.org niet meer zelf uitleveren.
BergsePlassen.org is een samenwerking aan gegaan met Peter Tuinman IJzerwaren op de Bergse Dorpsstraat 118. Peter Tuinman is de eerste “Official Distributor Walk&Clean in Rotterdam. Nieuwe enthousiasten Walk&Cleaners kunnen via BergsePlassen.org

Start bij Lookies, boulevard Nesselande

Zondag staan we vanaf 13:00 bij Brasserie Lookies waar het Walk&Clean-pakket opgehaald kan worden. Bij inlevering van een zak zwerfafval ontvangt de deelnemer een koffie ToGo of een ijsje.

Kan een afbeelding zijn van straat en weg

Foto boven (container) via Je bent Nesselander.. Facebook-groep.

De Walk&Clean eindigt dan weer 17:00. Deze actie wordt georganiseerd door Brasserie Lookies, Snackbar Verhage, CuBord Signmakers, WSV Buurman en Walk&Clean Rotterdam samen met Hoogheemraadschap Schieland en de Krimpenerwaard, Gemeente Rotterdam en NL Schoon.

Inschrijven via https://walkandclean.nl/over-ons/

 

 

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular