De Loopgroep Nesselande is weer volop aan het trainen en hunkert naar wedstrijden. Zoals ook te zien is in hun agenda: langzaam maar zeker worden er weer wedstrijden georganiseerd.

Het was in het verleden leuk om met een hele groep zo’n wedstrijd te gaan lopen. Mooi een doel om samen naar toe te trainen en zo’n evenement – met z’n allen en samen met je eigen trainer – is altijd een feestje. Dus doen! Kies je wedstrijd, overleg met je trainer en vooral: schrijf je op tijd in.

 

Testloop 3 en 5 km op 3 juli 

Nu de beginnersgroep bijna ‘afstudeert ‘ met een 3 km testloop is het moment daar om voor iedereen deze inspirerende kilometers uit te zetten en met zoveel mogelijk mensen uit de verschillende groepen langs de Zevenhuizerplas de conditie weer eens even te testen.

Dus doe gezellig mee en sta met tientallen lopers na afloop voldaan en blij op de boulevard. Alle groepen lopen met hun eigen trainer in, doen de warming up en melden zich vervolgens aan de start op de boulevard . Daar verzorgt Jan van der Spoel het startschot en na 5 of 3 km word je met luid applaus binnengehaald.

Meer info; klik hier!

 

 

Vorig artikelMet een bus hardlopende Nesselanders op weg naar de NN Zevenheuvelenloop?
Volgend artikelPer 30 juni 2021 weer Knutsel-woensdagmiddagen in De Kristal

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.