Halloween neemt ook in Nesselande toe in populariteit. De lege winkel aan het Maltaplein Nesselande naast de Primera bij de visboer is op 30 en 31 oktober 2021 het toneel voor het HALLOWEEN WEEKEND bij Boulevard Nesselande!
Kom jij met ons griezelen?
Kom langs bij de Spooky Ballonartiest of drink een toverdrank bij de Heksen-bar. Ook kun je een griezelige glitter-tattoo laten zetten of een spooky foto maken in de Photo Booth. En.. kom verkleed!
Locatie: Maltaplein naast Primera
Tijd: 12.00-16.00 uur


Disclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikelPrijsvraag BLUE CuliNESSE winterfestival (28 en 29 januari 2022 te Nesselande)
Volgend artikelPlan voor treinstation Vijfde Dorp-bewoners en Nesselanders: halte Gouweknoop

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.