Lente 2021 is Tourclub Nessi gestart en deze kent inmiddels een flink aantal deelnemers. Er is niets mooiers dan de groei bijhouden van een sportief bewonersinitiatief. Een aantal rijdt op regelmatig basis met elkaar een rondje. Het zijn dat groepjes van 2-5 persoenen max. Deze ritjes vinden nu vooral plaats op woensdag (begin) avond en op zaterdag of zondagochtend en in de regio. Dus starten vanuit huis en afspreken bij de BEACH CLUB volleybalvelden in Nesselande aan de Kosboulevard.

Afstand

De afstand ligt tot nu toe tussen de 25-50 km maar het is ook slecht weer geweest tot nu toe. De groepsapp voor de sportieve renner, werkt prima voor het afspreken; iemand doet een voorstel en geïnteresseerden haken aan.

Er zijn twee type rijders:

1 Een aantal heren die aan opbouw conditie werken en gemiddeld 24-25 km per uur fietsen en

2 Een sneller clubje die al wat meer getraind is rijdt met gemiddelde van 28-29 km per uur.

Er is ook een dame die zich aansluit en zij zou het natuurlijk erg leuk vinden als er nog dames zijn die graag fietsen echter gaat het zeker ook goed bij de heren.

STRAVA

Er is een STRAVA account “Tourclub Nessi” aangemaakt waar de ritten in bewaard worden. Mountainbike ritten zijn helaas nog niet gereden, maar ook hier is behoefte aan maar nog weinig gegadigden. Dus iedereen die het leuk vind om eens een ritje mee te rijden of lid te worden van de club is welkom.

See Real-time Stats with Live Segments

Meer info/reageren

Vind jij het ook heerlijk om wekelijks sportief te fietsen in de regio maar doe je dit jammer genoeg alleen? Woon je in Nesselande of naastgelegen plaats en vind je het leuk om met een groepje te toeren? Stuur dat een bericht aan TourclubNessi@outlook.com en we voegen je dan toe aan de groepsApp “Tourclub Nessi”.

 

Het weer begint nu lekker mee te werken dus iedereen heeft er erg veel zin in.

Vorig artikelNesselander Robert Simons vraagt het college om aandacht voor de auto-inbraken in Rotterdam-Oost
Volgend artikelHet actuele Nesselande nieuws met onze gratis nieuwsbrief! #wijk #nieuws #tips

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.