HomeActiviteiten Nieuws NesselandeNa projecten @Nesselande slaat wethouder Hordijk (bekend van het Vijfde Dorp) paal...

Na projecten @Nesselande slaat wethouder Hordijk (bekend van het Vijfde Dorp) paal voor Business LOFT Steenbakkerij Zuidplas

Na twee succesvolle Business LOFT projecten in Nesselande is vorige week een aanvang gemaakt met de bouw van Business LOFT Zuidplas op bedrijvenpark Kleine Vink aan de A20. De 18 units in dit nieuwe project, van de ontwikkelaars van Storestudios, waren binnen enkele maanden uitverkocht. Vooral veel lokale ondernemers uit Nieuwerkerk aan den IJssel hebben een Business LOFT aangeschaft.

Wethouder

Wethouder Hordijk van Ruimtelijke Ontwikkeling gemeente Zuidplas was te gast om de feestelijke paal te slaan. In zijn toespraak benadrukte de heer Hordijk dat Business LOFT Zuidplas een van de vele succesverhalen is op het bedrijvenpark Kleine Vink. Medio 2022 worden de laatste panden opgeleverd en dan is bedrijvenpark Kleine Vink geheel uitverkocht en gereed voor een mooie en duurzame toekomst.

Verder stipte de wethouder aan dat Kleine Vink zich vooral onderscheidt door de enorme diversiteit van de ondernemers die zich hier (gaan) vestigen. Na een voorbereiding van jaren kan nu dus de vlag, of in dit geval de strik, uit!

 De eigenaren van de 18 zelfstandige units, gesitueerd aan Steenbakkerij, staan te popelen om in hun Business LOFT aan het werk te kunnen. De verwachting is dat de sleutels in het eerste kwartaal van volgend jaar worden uitgereikt. De ontwikkelaars van Business LOFT zijn ondertussen ook druk bezig met het verwerven van nieuwe bouwgrond in de regio. De vraag naar deze praktische en vrij indeelbare ruimten blijft namelijk onverminderd hoog.

Redactie
Redactiehttps://www.nesselande.info
Redactie www.nesselande.info / Alle rechten voorbehouden
GELINKT AAN DIT ARTIKEL

Popular