Ook de bieb in Nesselande is in principe gesloten tijdens de lockdown; toch is het mogelijk een boek online te reserveren en af te halen. Als lid van Bibliotheek Rotterdam kun je vanaf nu online boeken bestellen en afhalen bij verschillende vestigingen in de stad. Zo kun je tijdens de lockdown toch gewoon je favoriete boeken lezen!

Hoe werkt het?

Stap 1: boeken opzoeken in de catalogus

  • Zoek eerst via de catalogus de boeken op die je wilt laten klaarzetten. Maximaal zes boeken per lenerspas. Je kunt alleen boeken aanvragen die aanwezig zijn in de vestiging waar je de boeken wilt gaan ophalen. In de catalogus zie je een groene button met de tekst ‘waar’. Als je daar op klikt zie je in welke vestigingen dit boek aanwezig is. Je kunt helaas niet vanuit de catalogus doorklikken om de boeken voor de afhaalservice aan te vragen. Graag auteur en titel noteren en in het afhaalservice formulier typen.

Stap 2: kies een locatie

  • Kies onderaan deze pagina de locatie waar je de boeken wilt ophalen.

Stap 3: log in met je Mijn Menu-gegevens

  • Voer je gebruikersnaam of pasnummer en wachtwoord van Mijn Menu in. Heb je nog geen Mijn Menu account? Dan kun je die eerst aanmaken.

Stap 4: kies een datum en tijdstip

  • Kies op welke datum en tijdstip je de boeken wilt ophalen en bevestig deze.

Stap 5: voer de boeken in die je wilt afhalenDisclaimer Nesselande.info/Rotterdam-Nesselande.nl
  • Bij gebruik van ons contactformulier worden geen gegevens bewaard; wij ontvangen een mail via het formulier en gebruiken deze mail alleen voor de eventuele beantwoording. 
  • Niets op dit blog mag zonder toestemming worden gekopieerd of gebruikt. Wilt u tekst, foto’s of video gebruiken? Vraag het via een e-mail en we kunnen zien wat mogelijk is.
  • De informatie van de artikelen zijn nagetrokken op het moment van schrijven en wij lopen  geregeld artikelen na om ze op juistheid te controleren. Toch kan het voorkomen dat de informatie verouderd is; stel ons via een email op de hoogte van de onjuiste info en/of verzoek tot aanpassing. Mailadres: redactie@nesselande.info.  
Vorig artikel#coronamaatregelen Dierenkliniek Nesselande is geopend
Volgend artikelWinter 2020-2021: Tekenwedstrijd alle inwoners Nesselande (om de muren van De Kristal te sieren)

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Please enter your comment!
Please enter your name here

Protected with IP Blacklist CloudIP Blacklist Cloud

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.